Prettypure.nl

Kledingitems die iedereen moet hebben!

Zeg eens eerlijk, hoe vaak per week sta je voor je kledingkast niet wetende wat je dit keer weer eens moet aantrekken. Dit fenomeen staat ook wel bekend als de kledingcrisis maar hoe kan het toch iedere keer dat je weer een kledingcrisis hebt terwijl er stiekem voldoende kleding in je kast hangt. Op die vraag hebben we helaas geen antwoord maar we hebben wel de gouden tip voor je namelijk, basic kledingitems. Basic kledingitems zijn items die je eigenlijk bij iedere outfit wel kan mixen en matchen. Benieuwd welke items dat zijn? We hebben ze hier voor je op een rijtje gezet!

Een goed zitten jeans

Vroeger dragen alleen mannen broeken maar tegenwoordig is de jeans een kledingitem voor iedereen. De jeans is zelfs een kledingitem dat je eigenlijk overal wel bij kan dragen. Draag een jeans met een simpel t-shirt voor een simpele en casual look of met een coltrui voor meer nettere gelegenheden. Uiteraard ook voor een avondje stappen of een diner is een jeans gewoon perfect.

Een witte blouse

Een blouse is een klassiek kledingitem en wordt vaak ook wel tijdloos genoemd. Dit komt mede doordat de blouse ook overal mee te combineren is. Draag een goed passende en aansluitende blouse voor naar je werk of juist een oversized item voor thuis. Ieder kleur is in principe goed maar als je het dan echt goed wel doen, dan kies je voor wit. Wit is namelijk een perfect basic pallet. Van daar kan je eigenlijk alle kanten op met je outfit.

Een paar comfy sneakers

Niet alleen een broek of een blouse is een basic item maar ook je schoenen behoren hier zeker onder. Denk bijvoorbeeld maar eens aan een goed paar sneakers van bijvoorbeeld Toral. Sneakers kan je in principe ook (bijna) overal wel bij dragen. Zowel bij een casual stijl als een semi-casual stijl is de sneaker gewoon de perfecte schoen. Nog niet in het bezit van een goed paar sneakers? Neem dan eens een kijkje bij Van Arendonk voor hun nieuwste collectie.

Passend ondergoed

Het klinkt misschien wat vreemd maar wist je dat meer dan de helft van de mensen het verkeerde ondergoed draagt? Waarschijnlijk jij ook! Veel mensen dragen niet alleen de verkeerde maat of het verkeerde model maar ook de kleur kan nog een rol spelen. Voor ondergoed geldt altijd dat het mooi moet aansluiten maar je mag het eigenlijk niet voelen zitten. Ondergoed moet eigenlijk voelen als een tweede huid zodat het nooit, of minimaal, zichtbaar is onder je kleding.

Mobiele versie afsluiten