Online magazine

Tafelloper: prachtige feestdecoratie

Tafelloper: prachtige feestdecoratie

Decoratie kan niet ontbreken op een feestje. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, een huisfeestje, een bruiloft of een diner, de juiste decoratie moet aanwezig zijn. Meestal decoreert men hun feestjes met ballonnen en slingers, maar het kan ook een stuk creatiever worden. Wil je dat de gasten van jouw feestje écht versteld staan van de decoratie op je evenement? Kies dan voor een tafelloper! We vertellen je in deze blog hoe je deze loper het beste integreert in jouw decoratie plan.

Tafelloper bij een diner

Geef je een diner voor vrienden of familie? Dan mag een tafelloper niet ontbreken. Dek eerst de tafel met een mooi tafelkleed. Je kunt kiezen voor een mooi klassiek tafelkleed in het gebroken wit, of bijvoorbeeld een rood tafelkleed. Als je kiest voor een rood tafelkleed raden wij je aan om een bordeauxrode kleur te kiezen, dit steekt erg mooi af tegen het bestek en de borden. Nadat de tafel is bekleed met een tafelkleed leg je er een bijpassende tafelloper op. Het belangrijkste gedeelte is de combinatie van de tafelloper en het tafelkleed. Met de kleuren combinatie maak je jouw tafeldecoratie namelijk helemaal af. Kies voor een wit tafelkleed met een gekleurde tafelloper zoals goud of zilver voor een chique effect. Ook kun je kiezen voor fellere kleuren, zoals knalroze of geel voor een moderne tafelsetting. Of doe het andersom en kies voor een donker tafelkleed met een lichte loper. Vervolgens maak je de tafel compleet door hem te dekken met mooi bestek , borden en glazen. Je kunt de servetten matchen bij de kleur van je tafelloper voor een mooi effect. Zet er een paar stompkaarsen tussen, of een mooie kandelaar met lange kaarsen en jouw tafel is helemaal compleet!

Tafelloper bij een bruiloft

Een bruiloft is de mooiste dag van je leven. Daarom is het ook heel belangrijk dat alles er super mooi uitziet, al is het alleen maar om de foto’s er perfect uit te laten zien. Met een tafelloper kun je de tafel waaraan jullie het diner houden prachtig decoreren. Onze tip is: leg er ook wat wilde bloemen tussen voor een prachtig effect. Je kunt kiezen voor gipskruid, of bloemenblaadjes zoals rozenblaadjes. Combineer dit met een wit tafelkleed, een lichtroze of blauwe tafelloper en verschillende kleuren bloemen op je tafel voor een mooi, klassiek uiterlijk. Je  kunt dit geheel afmaken door te kiezen voor een bijzondere kleur bestek, zoals bijvoorbeeld goud. Een tafeldekking om nooit meer te vergeten!