Prettypure.nl

Genieten van de pure natuur in je rubberboot

rubberboot plaatje

Soms heb je er gewoon even behoefte aan om rustig tot jezelf te komen. Sommigen zoeken dan de drukte van een stad op om zich te laten onderdompelen in de hectiek van alle mensen om zich heen. Maar je kan ook de pure rust van de natuur opzoeken. Trek erop uit en ga heerlijk wandelen of fietsen. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om met je rubberboot op pad te gaan en te genieten van de Nederlandse natuur.

Gun jezelf tijd en rust

We zijn de hele dag druk bezig met werk, huishouden, sporten en natuurlijk sociale contacten. Wanneer heb je nu echt de tijd om met je rubberboot een stuk te gaan varen? Het dagelijkse bestaan met alle beslommeringen neemt een heel groot deel van je tijd in beslag en voor je het weet gun je jezelf nog amper rust. En dat terwijl het zo goed voor je is om zo af en toe echt tot jezelf te komen. Doe je ogen eens dicht en stel je voor dat je in een rubberboot ronddobbert in de prachtige natuur. Dan krijg je toch ook gelijk zin om op pad te gaan?

Hoor de stilte om je heen in je rubberboot

Twijfel dus niet en gun jezelf eens een dag écht voor jezelf. Even geen deadlines en vloeren die geboend moeten worden. Echt een dag quality time met jezelf in een rubberboot. Wat is de Nederlandse natuur toch mooi en wat is het fijn om even niemand om je heen te hebben. Vanuit je rubberboot kan je je even alleen op de wereld wanen en hoor je bijna de stilte om je heen. Even geen mensenstemmen, maar vrolijk fluitende vogels en tjilpende krekels.

Helemaal opgeladen weer aan de slag

Het liefst zou je altijd in de rubberboot in de natuur willen blijven, maar je moet toch echt weer aan de slag. Je zal merken dat je de dagelijkse drukte beter aan kan als je jezelf met enige regelmaat een “ik-dag” in een rubberboot gunt. Je laadt namelijk helemaal op als je tot jezelf komt en daardoor kan je de drukke wereld veel beter aan. Pak dus snel je agenda erbij en zet een dikke kruis door een willekeurige dag waarop je nog niets gepland hebt staan. Deze dag is helemaal voor jou gereserveerd om er lekker met je rubberboot op uit te trekken.

Mobiele versie afsluiten