Prettypure.nl

Eindelijk een weekendje voor jezelf, genieten!

Regendouche

Er is weer een lange dag voorbij op het werk. Je bent weer eens lekker uitgeput, maar het is tenminste wel weekend. Je hebt een weekendje voor jezelf, en je verdient het wel eens om jezelf te verwennen. Ga eens lekker rustig onder de regendouche staan en neem je tijd, geniet ervan. Je hoeft niet altijd maar iets voor een ander te doen, het is ook wel eens tijd dat je lekker eens iets voor jezelf doet. We verdienen allemaal wel eens een pauze, toch?

Doe eens iets leuks

Wie zegt dat je het niet naar je zin kunt hebben in je eentje? Er is zat om te doen wat je prima zonder anderen kunt doen. Neem een weekendje voor jezelf. Doe lekker niks, kijk een aantal films, slaap lekker uit, neem een lange regendouche of lees een goed boek. Als je het maar naar je zin hebt. Je hoeft toch ook niet ieder weekend in de rondte te vliegen van vrienden naar familie en weer door. Je verdient het ook om af een toe een pauze te nemen van het drukke heen-en-weren van het dagelijkse leven. Man of vrouw, jong of oud, iedereen geniet ervan om af en toe gewoon even helemaal niets te hoeven doen.

Je hoeft je echt niet te vervelen

Misschien ben je wel een echte doener, en zit je helemaal niet uit te kijken naar het hele weekend lang op de bank te liggen films te kijken. Maar niemand zei ook dat dat moest. Dat je niets hoeft te doen wil nog niet zeggen dat je ook niets mag doen. Misschien geniet jij er wel hartstikke van om klusjes in of om het huis te doen. Misschien heb jij wel een hobby, een sport, of iets anders wat je al een tijdje niet hebt gedaan. Je bent vrij, maar dat wil nog niet zeggen dat je helemaal niets kan doen. Zolang je maar doet wat je zelf wilt, een niet een ander.

Lekker zonder plannen

Het is toch ook wel eens fijn om nergens rekening mee te hoeven houden. Je kan gewoon lekker doen wat je wilt wanneer je wilt. Van al die plannen zul je op een gegeven moment ook helemaal gek van worden, dus geef er eens een draai aan en maak voor de verandering geen plannen. Je ziet wel waar je zin in hebt, wanneer je er zin in hebt, en of je het ook gaat doen. Je hoeft immers helemaal niets.

Exit mobile version