Online magazine

Name it – mooie en betaalbare kinderkleding

Name it – mooie en betaalbare kinderkleding

Is jouw kindje of kleinkind toe aan nieuwe kleertjes, maar heb je geen idee wat je nu weer moet kopen? Probeer dan een keer de kinderkleding van name it. Dit merk kinderkleding staat bekend om zijn trendy ontwerpen, opvallende kleuren en betaalbare prijskaartjes. Dit merk is onder andere verkrijgbaar bij Kleertjes. Name it ontwerpt de kinderkleding met het oog op de doelgroep. Ze denken met andere woorden aan de veiligheid, comfort en kwaliteit dat een kledingstuk voor kinderen moet hebben. Dus kijk voor nieuwe kleertjes eens in de collectie van name it.

Name it – kinderkleding uit Denemarken

Het modemerk name it werd in 1986 opgericht in Denemarken. Het begon als een organisatie dat zich voornamelijk bezighield met het ontwerpen en produceren van babykleding. Tegenwoordig is dit bedrijf uitgegroeid tot een internationaal geliefd merk voor kinderkleding voor allerlei leeftijden. Name it specialiseert zich vandaag de dag in kinderkleding voor kinderen tussen de 0 en 16 jaar oud. Ze profileren zich als een merk dat geïnspireerd is door en voor kinderen. Dat is duidelijk terug te zien in de kleding. Dit is een kledingmerk dat weet wat kinderen willen.

Kleding om te dragen

Er zijn een aantal kernwaarden die altijd centraal staan bij name it. Onder deze kernwaarden vallen duurzaamheid, gezondheid, creativiteit en sport. Het achterliggende idee van deze waarden is dat kleding gedragen moet worden. Uiteraard mag kinderkleding mooi zijn, maar het moet voor kinderen ook lekker zijn om te dragen. Iedere collectie van dit kledingmerk is daardoor gebaseerd op de vrije geest en de wilde fantasie van de kinderen. Hierdoor staat straks jouw kind te popelen om zijn nieuwe kledingstuk van name it aan te trekken.

Name it – kleding voor ieder kind

De gehele collectie van name it is onder te verdelen in vier categorieën: baby, mini, kids en LMTD. De babylijn bestaat uit zeer comfortabele kleding waarbij de nadruk ligt op veiligheid en kwaliteit. Na de babycollectie is er de minilijn. Deze lijn is ontworpen met het oog op kinderen van 1 tot 5 jaar oud. Speciaal voor kinderen van deze leeftijd bestaat deze collectie uit alleen maar stoere kleding. De nadruk ligt in de minicollectie op draagcomfort en persoonlijkheid.

Verder is er de kidscollectie. Deze kledinglijn is speciaal voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar oud. De kidscollectie bestaat uit hippe kleding voor de meer actieve kleintjes. Alle kleding van deze lijn is namelijk ontworpen met bewegingsvrijheid in gedachten. Kinderen van deze leeftijd zijn vaak druk en ontwikkelen hun eigen smaak. Daar houdt name it rekening mee. Tot slot is er de LMTD lijn. Dit is een collectie voor de toekomstige trendsetters van 10 tot 16 jaar oud. Kortom, er is voor ieder kind wel een passend kledingstuk te vinden.