Prettypure.nl

Hoe ik mijn nagels lang mooi houdt

gellak-kopen

Vroeger als kind was ik een nagelbijter en nog een verschrikkelijke ook. Verschillende middeltjes mochten helaas niet baten en om een gegeven moment heb ik het maar gewoon opgegeven tot ik een 12 was. Toen opeens werd het nagelbijten veel minder en ineens, van de een op de andere dag, was het gestopt. Ik weet niet hoe het kwam maar mijn nagels zagen er met de weken beter uit. Inmiddels zijn mijn nagels gewoon zoals ze horen te zijn. Lang, met een wit randje van zichzelf en redelijk sterk. Ik merk wel dat mijn duim- en pinknagels het sterkste zijn en deze breken ook minder snel af. In deze blog vertel ik jullie meer over mijn nagelroutine.

Nagels vijlen

Een van de belangrijkste dingen is denk ik toch wel het vijlen van je nagels. Denk bijvoorbeeld is aan je wenkbrauwen, die moet je af en toe ook eens epileren. Als je, je nagels namelijk niet vijlt kan het gebeuren dat er kleine haakjes of scheurtjes in komen en juist deze kleine oneffenheden zorgen ervoor dat je nagels helemaal gaan scheuren. Dus nagels vijlen is prioriteit nummer 1

Smeren maar

Daarnaast gebruik ik ook minimaal een keer per week handcrème om ervoor te zorgen dat zowel mijn handen als nagels in goede conditie blijven. De crème zorgt ervoor dat je handen zacht en gehydrateerd blijven, dat is ook belangrijk voor je nagels. Zijn je handen namelijk te droog dan ziet het je dit meteen terug in je nagels

Een leuk kleurtje erop

Ik lak mijn nagels niet vaak maar als ik het wel doe zorg ik er altijd voor dat ik goede kwaliteit lak in huis heb. Een van mijn vriendinnen wees me onlangs op het merk Yinger. Yinger is een merk waar je verschillende gellak kan kopen. De gellak kopen vind ik bij deze site ontzettend fijn en handing. Je zit meteen duidelijk de kleur en de gellak is van goede salonkwaliteit, ik merkte de eerste keer echt verschil. De gellak bleef er tot 14 dagen mooi opzitten terwijl bij andere merk de lak er al na een paar dagen afbladdert. Wil je gellak kopen? Dan raad ik je zeker dit merk aan.

Een hardingslamp

Wil je, je nagels echt mooi houden dan is het gebruik van een lamp een goed idee. De lamp zorgt er namelijk voor dat de lak snel uitgehard wordt en dit zorgt er weer voor dat het zich nog beter hecht. Zit trouwens je lak erop, blijf dan ook goed smeren met een handcrème om zo je handen gezond te houden.

Heb jij ook een nagelroutine? Laat het me weten in een comment!

Exit mobile version