Prettypure.nl

Hoe ik mijn huid op een pretty en pure manier verzorg

Dermalogica

Zoals je wellicht weet, ben ik gek op alles dat erg natuurlijk en puur is. Daarnaast houd ik me regelmatig bezig met allerlei verschillende zaken die betrekking hebben tot lifestyle. Van interieur tot woningrenovatie tot aan fashion en beauty. Ik vind het allemaal machtig mooi. Aangezien vele van ons gestart zijn dit jaar met goede voornemens, leek het mij leuk om die van mij ook met jullie te delen. Mijn goede voornemen is om mijn huid weer even wat beter te verzorgen. Daarvoor ben ik op zoek gegaan naar manieren en middeltjes om het natuurlijk pretty en pure te verzorgen. Nieuwsgierig? Lees snel verder! Ik vertel je alles over mijn recentelijk opgedane kennis.

Aan te wijzen oorzaak voor slechte huid

Tijdens mijn research over alles wat met een gezonde huid te maken heeft, kwam ik erachter dat een slechte huid vaak een aan te wijzen oorzaak heeft. In veel gevallen is het namelijk een reactie van je lichaam op iets. Zo kun je door bepaalde voeding lichamelijke kwaaltjes krijgen. Stel je bent streng aan het lijnen om je goede voornemen te behalen. Wanneer je aan het diëten bent, dan is de kans groot dat je voedingsstoffen te kort komt. Ook dan kan je huid erop reageren. Er zijn echt heel veel oorzaken op te noemen. Soms kun je jouw huid dus al op een natuurlijke manier verbeteren door de oorzaak aan te wijzen en deze vervolgens aan te pakken.

Zelf allerlei smeersels maken

Uiteraard is er niet altijd een duidelijke oorzaak aan te wijzen. In dat geval kun je een van twee dingen doen. Zo kun je ervoor kiezen om zelf allerlei smeersels te maken die zo gezegd bijdragen aan een gezonde huid. Daarbij moet je alleen wel opletten. Niet alles is even goed voor je huid. Aangezien ik geen expert ben op het gebied van huidverzorging, besloot ik deze stap over te slaan. In plaats van zelf allerlei vreemde crèmepjes te creëren, ben ik gewoon lekker online gaan shoppen naar huidverzorgingsproducten die pretty en pure zijn.

Eindelijk een winnaar gevonden

Na lang zoeken en nadat ik verschillende merken heb geprobeerd, kwam ik eindelijk bij een topper uit. Dermalogica is echt als winnaar uit de bus gekomen in mijn zoektocht naar natuurlijke huidverzorgingsproducten. De hint dat Dermalogica echt een topper is, vind je in de oorsprong van dit indrukwekkende merk. Zo heeft de oprichtster, Jane Wurwand, het product met de naam Dermalogica ontwikkeld met het oog op een gezonde huid. De nadruk lag voor haar niet op schoonheid of make-up en beauty. Huidverbetering en gezondheid staan hoog in het vaandel bij Wurwand en dus ook bij Dermalogica.

Mijn huid houd ik dus nu pretty en pure dankzij Dermalogica. Misschien is het ook wel een aanrader voor jou!

Exit mobile version