Online magazine

Eukanuba ondersteunt de vitaliteit van jouw hond

Eukanuba ondersteunt de vitaliteit van jouw hond

Vind jij het ook vrij lastig om voer uit te kiezen voor je huisdier? Ik in ieder geval wel. Er is zo veel keuze en elk merk claimt het allerbeste voer te hebben voor jouw huisdier. Laatst zag ik het merk Eukanuba voorbij komen en dit specifieke merk sprak mij ontzettend aan.

Eukanuba voer voor huisdieren

Waarom sprak dit merk mij zo aan? Eukanuba een breed aanbod heeft van katten- en hondenvoer waarbij zij rekening houden met bepaalde aandoeningen, lichamelijke problemen of gezondheidskwaaltjes die jouw huisdier heeft. Het merk heeft speciaal voer voor honden en katten met bijvoorbeeld:

  • Huid- en vachtproblemen
  • Maag- en darmproblemen
  • Nierproblemen
  • Urinewegproblemen
  • Overgewicht
  • Gewrichtsproblemen

Daarnaast ontwikkelt dit merk haar dierenvoer met de filosofie dat honden en katten carnivoren zijn en dat zij ook zo gevoerd moeten worden. Dit betekent dat Eukanuba voer veel dierlijke eiwitten zoals kip en lam bevat. Om het allemaal nog mooier te maken, heeft het merk divers voer gericht op de levensfases van je hond. Een puppy heeft meer of minder van bepaalde voedingsstoffen nodig dan een volwassen of oudere hond.

Voeding voor gevoeligheid

Het merk splist haar aanbod op in drie overzichtelijke productlijnen. De eerste lijn is gericht op honden met problemen die te maken hebben met het maag-darmkanaal. Denk bijvoorbeeld aan voedselallergieën of aandoeningen aan de huis of vacht. Eukanuba Dermatosis FP Hond voorkomt deze problemen en bevat ingrediënten om de gezondheid van jouw hond te ondersteunen.

Bevordering van vitaliteit

De Eukabuna Daily Care lijn is geschikt voor volwassen honden die over het algemeen gezond zijn, maar zo nu en dan last hebben van milde gezondheidskwaaltjes. Het voer binnen deze lijn is gericht op een specifieke behoefte die jouw hond heeft, zoals een gevoelige huid, na sterilisatie, overgewicht, enzovoort. Dit voer ondersteunt de vitaliteit van je hond én smaakt ook nog eens verrukkelijk door kwalitatief goede ingrediënten.

Atletische ondersteuning

Is jouw hond heel actief? Dan is de Eukanuba Premium Performance lijn de juiste keuze voor jouw hond. Door de lange inspanning heeft jouw atletische hond meer behoefte aan voedingsstoffen dan honden die slechts enkele uren per dag bewegen. Deze lijn bestaat uit twee delen: Jogging & Agility voor actieve honden en Working & Endurance voor werkhonden die de hele dag moeten presteren.

Natuurlijke, gezonde voeding

De Nature Plus lijn van het merk bestaat uit voeding die veel eiwitten van dierlijke oorsprong bevatten. Deze complete, natuurlijk voeding zorgt voor een gezonde hond.

Bij Eukanuba hoef je geen consessies te doen voor je hond. Dit voer ondersteunt de gezondheid en het welzijn van je hond én is ook een feestje om te eten.