Online magazine

Dames zonnebril? Dat is pretty pure!

Dames zonnebril? Dat is pretty pure!

De mooiste dames zonnebril, welke is dat volgens jou? Een Ray-Ban Aviator, een Michael Kors? Of gewoon een leuk dames zonnebril die je op de markt in Spanje hebt gekocht tijdens je vakantie?

In dit blog lees je meer over de perfecte dames zonnebril! Ik ben zelf namelijk enige tijd terug flink op zoek gegaan naar de (naar mijn mening) leukste dames zonnebril. En dat was nog niet eenvoudig. Ze zeggen wel eens dat vrouwen gek zijn op schoenen tassen, nou… Die mensen hebben mijn zonnebrillen nooit van dichtbij mee gemaakt. En ze mogen van geluk spreken.

Alle leuke hebbedingetjes bij Pretty Pure

Bij Pretty Pure zijn we natuurlijk gek op de leukste en mooiste hebbedingetjes. Van e-bikes, naar lifestyle, naar natuurlijk een mooie dames zonnebril! Zelf heb ik al snel last van de zon tijdens het autorijden, of wanneer ik op een terrasje zit. Dan is een goede zonnebril wel een echte uitkomst. Een goede dames zonneril is daarom een absolute must wanneer je veel buiten komt of vaak in de auto zit. Zelfs onderweg naar werk is het heerlijk om een goede zonnebril te hebben. Dan hoef je tenminste niet de hele tijd een hand boven je ogen te houden om het zonlicht af te schermen.

De mooiste dames zonnebril

Zo’n subjectief vraagstuk is niet makkelijk te beantwoorden. Als je het mij vraagt is de mooiste dames zonnebril een simpele, maar elegante Michael Kors zonnebril. En dan het liefst eentje welke je bij een groot aantal outfits kunt dragen – dus een enigszins makkelijker kleur. Zoals zwart, metaal, of rood. Ook afwijkende kleuren zoals roségoud doen het tegenwoordig goed bij een groot publiek. Bij ons ook: zonder twijfel!

In de webshop van Brandfield

Michael Kors brillen, Ray-Ban dames zonnebrillen, Ralp Lauren en vele, vele andere prachtige merken kun je allemaal shoppen bij Brandfield! Zelf ben ik mijn zoektocht naar een mooie dames zonnebril in deze online winkel gestart, omdat ik wist dat ze een groot aanbod hebben in merken, monturen en soorten. Een ander handig dingetje van Brandfield: je kunt je bestelling tot wel half 12 in de avond plaatsen. En dan wordt die alsnog de volgende dag bezorgd! Verzending is uiteraard gratis en je kunt ook nog eens leuke cadeauverpakkingen bij je bestelling krijgen. Dat is handig wanneer de zonnebril die je bestelt een presentje is: dan kun je die gelijk laten bezorgen bij de gelukkige ontvanger: in verpakking en al.