Prettypure.nl

Een nieuwe jas voor het voorjaar

creenstone-jas

We zijn alweer een tijdje onderweg in het nieuwe jaar en ook de zon heeft ons afgelopen periode verrast met al een paar warme zonnestralen. Of de lente ook echt gaat doorzetten dat weten we natuurlijk nog niet maar dit is wel alvast een mooi moment om te kijken naar jassen voor het voorjaar. Het voorjaar is altijd net zo’n periode dat je niet zo goed weet wat voor jas je eigenlijk aan moet. Een winterjas is net even wat te warm maar een zomerjas is weer te fris. We vinden het maar lastig! Gelukkig is Creenstone een merk dat zich speciaal heeft gericht op het ontwerpen van buitenkleding voor de zelfverzekerde vrouw. Met een creenstone jas zit je aankomend voorjaar dus sowieso wel goed!

Een parka van Creenstone

De parka is een zware jas met aangehechte capuchon met een warme voering. De jassen zijn uitermate geschikt om het lichaam te beschermen tegen verschillende weersomstandigheden. Door de voering houden ze je dus ook warm. Daarnaast is een parka ben basic maar dat maak deze jas eigenlijk voor iedere outfit we ideaal, je kan hem overal bij matchen

Een (wollen) mantel van Creenstone

Deze creenstone jas is misschien nog wel mijn favoriet, een mantel. Ik vind de mantel persoonlijk een van de meest onderschatte kledingstukken. Een mantel kan je namelijk overal mee combineren en kan je outfit zowel classic als nonchalant maken. Iedere vrouw moet gewoon een mantel in haar kledingkast hebben hangen. De wollen uitvoeringen houden je daarnaast heerlijk warm.

Een korte gewatteerde jas

Op zoek naar een stoere jas voor bij je outfit? Met deze creenstone jas zit je helemaal goed. De korte gewatteerde jas is stoer en casaul en geschikte voor je alledaagse outfit. Heerlijk warm maar zeker niet te warm en meestal nog waterdicht ook dus ideaal voor de lente.

Een gevoerde regenjas

Misschien klinkt het in eerste instantie niet heel hip maar de regenjas is terug van weggeweest. Het stoffige imago is volledig omgetoverd tot hip mode item. De regenjassen van tegenwoordig hebben een flinke upgraded gehad en zien er super fashionable uit. De regenjassen zien veelal gevoerd en dat maakt ze een perfecte jas voor elke weersomstandigheden. Tijdens dat lente buitje blijf jij in ieder geval droog.

Creenstone heeft naast deze item natuurlijk nog veel meer items in de collectie. Benieuwd geworden? Neem dan gerust een kijkje!

Exit mobile version