Online magazine

Bruiloft decoratie, in alle vormen, maten en kleuren

Bruiloft decoratie, in alle vormen, maten en kleuren

Bruiloft decoratie heb je in vele verschillende thema’s en nog veel meer kleuren. Uiteraard wordt er vaak voor wit of ivoor gekozen, en soms ook voor de meer pastel achtige kleuren zoals oudroze of heel lichtblauw. Maar het laatste jaar zie je ook steeds vaker dat er wordt gekozen voor opvallendere kleuren. Kleuren zoals groen voor bijvoorbeeld een tuin thema, bruin in het meer natuurlijke kraft thema of zelfs zwart als je een echt Mr. & Mrs. Thema gebruikt.

Bruiloft decoratie voor de trouwauto

Bruiloft decoratie op je trouwdag gebruik je eigenlijk de gehele dag. Denk hierbij aan de trouwauto, hier kan je vlaggetjes op de motorkap zetten. Of een leuke slinger in de auto op de achterruit. Op de autoruit kan er ook een sticker geplaatst worden. Deze kan zelfs met jullie naam worden gepersonaliseerd. En natuurlijk de klassieke trouwblikjes voor achter de auto voor wanneer jullie de trouwlocatie verlaten.

Bruiloft decoratie voor tijdens de ceremonie

Misschien is dit nog wel de belangrijkste bruiloft decoratie. Dit is tenslotte het moment waarop jullie het ja-woord gaan geven aan elkaar. Misschien komen jullie wel op een mooie loper naar binnen gelopen. Op die loper kan dan ook jullie naam gedrukt worden en natuurlijk weer met de nodige decoratieve symbolen. Nadat jullie elkaar het ja-woord hebben gegeven is het tijd om elkaar de ringen te geven. Dit doen de meeste mensen in een ringendoosje die mooi versierd is. Ringendoosjes zijn in vele verschillende soorten en maten verkrijgbaar. En natuurlijk zijn er ook nog de klassieke ringenkussentjes.

Decoratie voor tijdens het feest

Natuurlijk hangt jullie feestlocatie, of dat nu thuis is of in een zaaltje, ook vol met bruiloft decoratie. Een lege zaal is natuurlijk niet feestelijk. Hiervoor kun je ballonnen gebruiken in de kleuren van je thema of met een leuke opdruk. Vergeet bij de ballonnen niet de helium. Anders hangen alle ballonnen op de grond… Slingers mogen natuurlijk ook niet ontbreken. De standaard punt slinger blijft feestelijk, maar ook gekleurde slinger en slingers met opdruk of zelfs hartjes slingers zijn natuurlijk leuk te gebruiken. Verder kan je nog gebruik maken van bruiloft decoratie zoals  lampionnen, zeer leuk voor als je een tuinfeest geeft. Ook erg populaire bruiloft decoratie is tule waarmee je stoelen leuk kan versieren met mooie strikken.

Bruiloft decoratie voor jullie huis

Natuurlijk moet de hele buurt weten dat jullie net getrouwd zijn. Dus bruiloft decoratie op jullie huis mag niet ontbreken. Of wellicht een mooie banner zodat iedereen die door de straat rijd het heugelijke nieuws niet kan missen. En als je het heel gek wil doen kun je levensechte figuren van jullie zelf laten make en zet je deze in de tuin. Je kan het zo gek maken als je wil met bruiloft decoratie, er is van alles verkrijgbaar.