Prettypure.nl

Blaklader een duurzaam en puur werkkleding merk

blaklader plaatje

Werkkleding maakt een enorme ontwikkeling door. Vooral op het gebied van kwaliteit en functionaliteit gaat de ontwikkeling hard. Een merk wat hierin voorop loopt is Blaklader. Blaklader is een zweeds merk en heeft de focus op kwaliteit en functionaliteit. Uiteraard is deze voorsprong niet vanzelf gekomen. Ze investeren heel veel in innovatie. Denk daarbij aan stoffen die gebruikt worden en stiknaden die zo duurzaam mogelijk gemaakt worden. Deze investering in innovatie heeft een aantal patenten opgeleverd waarmee ze onderscheidende producten hebben gemaakt die zeer gewild zijn in de werkkleding branche. Blaklader is daarmee niet de goedkoopste in de markt, maar voor de professional is dat geen probleem. Die zullen veel sneller kiezen voor kwaliteit en functionaliteit. Lees snel meer over dit bijzondere merk.

De werkbroek van Blaklader

Één van de beter verkopende producten van Blaklader is de werkbroek. Hieraan is veel aandacht besteed en voor ieder type werk in de bouw is een broek ontwikkeld. De verschillen zitten vooral in het soort werk waarbij er een broek is ontwikkeld die de levensduur zo lang mogelijk maakt door de delen die zwaarder belast worden sterker te maken. Bij een schilder is dat vaak anders dan bij een stratenmaker. Het unieke van Blaklader is dat ze ook nog eens rekening houden met de linkshandigen. Ze maken de broek dan zo dat het voor linkshandigen efficiënter werken is. Een voorbeeld hierin is de werkbroek voor de timmerman. Deze broek heeft een zogenaamde hamerlus. Een lus waarmee je je hamer makkelijk mee kunt dragen, maar ook snel kunt pakken als je deze nodig hebt. Als je linkshandig bent wil je dat snel pakken uiteraard met je linkerhand doen en dient de lus aan de linkerkant van de broek te zitten. Onder andere deze details maken dat Blaklader absoluut het merk is voor de professional in de bouw.

De werkjas van Blaklader

Een ander belangrijk aspect van werkkleding is de werkjas. Tenminste zeker als je veel werk buiten doet is dit een belangrijk onderdeel. Uiteraard heeft Blaklader hierin ook een groot assortiment. Het comfort is bij de werkjas het belangrijkste aspect. Als je in koude en natte omstandigheden buiten moet werken is de werkjas een belangrijke factor om het werken nog enigszins comfortabel te maken. Bij blaklader zijn de jassen vaak van binnen gevoerd met een fleecestof die goed zorgen dat je lichaams op lichaamstemperatuur blijft. Vaak kan deze fleecevoering er ook nog uitgeritst worden zodat de jas ook onder warmere omstandigheden gedragen kan worden.

Mobiele versie afsluiten