Prettypure.nl

Online met een Alles in 1 abonnement

Alles in 1 plaatje

Tegenwoordig is één van de eerste dingen die je regelt in je nieuwe huis internet. Het selecteren van het juiste abonnement bij de juiste aanbieder is van bijna niemand echt een hobby. Daar komt nog eens bij dat je ook nog eens je televisie en je telefonie moet regelen. Wat nou als je deze drie zaken in een Alles in 1 abonnement zou kunnen regelen? Dat zou toch super praktisch zijn? Tegenwoordig hebben alle aanbieders een Alles in 1 abonnement in hun assortiment. Het scheelt vaak in de prijs, maar het scheelt zeker tijd. Je kunt al je zaken bij één aanbieder regelen. Één aanspreekpunt is in dit op zicht ook super makkelijk. Maar waar let je op bij het selecteren van het juiste Alles in 1 abonnement? Lees er meer over in dit blog.

Waar let ik op bij het selecteren van mijn Alles in 1 abonnement

Bij het selecteren van je Alles in 1 abonnement moet je je eerst afvragen of je nog vaste telefonie wil. Veel mensen vinden dit niet meer nodig. De mobiele telefoon heeft wat dat betreft de rol van de vaste telefoon een beetje overgenomen. Gelukkig kun je ook een Alles in 1 abonnement afsluiten met mobiele telefonie er in. Bij televisie is het zo dat de aanbieder vaak een standaard pakket heeft met de meest reguliere zenders erin. Vervolgens is dit vaak uit te breiden met een aantal aanvullende pakketten. Meestal zijn dit de abonnement zenders waar je normaal gesproken ook voor dient te betalen. Denk hierbij aan fox sports met de bijbehorende voetbalzenders. Meestal hebben ze voor bepaalde zenders wel wat mooie introductieaanbiedingen. Dit heeft als doel dat je de mogelijkheid krijgt om wat zenders te proberen. Ze hopen hierbij dat je dermate enthousiast bent dat je je abonnement een vervolg geeft en het normale tarief gaat betalen.

Hoe snel internet heb ik bij mijn Alles in 1 abonnement nodig

Één van de lastigste keuzes bij je Alles in 1 abonnement is het internet. Hoe snel internet heb ik nodig. Is er Glasvezel beschikbaar bij mij in de buurt? Dat soort vragen. Allereerst kun je vaak op een vergelijkingssite je postcode intoetsen. Van hieruit krijg je een helder beeld wat er bij jou in de buurt beschikbaar is. In de snelheid van het internet bij je Alles in 1 abonnement heb je vaak drie keuzes. De minst snelle is prima geschikt als je niet vaak online bent en vaak maar met één apparaat. De middelste als je vaker online bent en met meer apparaten en ook weleens wat download. De snelste is voor de fanatieke downloaders bestemd.

Mobiele versie afsluiten