Online magazine

Fijn filmen met de Panasonic gh5s

Fijn filmen met de Panasonic gh5s

Timmer je lekker aan de weg als vlogger? Dan kun je echt niet zonder goede filmcamera. De Panasonic gh5s is dan jouw tool! Voor de mensen onder ons die niet weten wat vloggen is: vloggen is het filmen van het dagelijkse leven van de vlogger, de vlogger plaatst deze filmpjes op de diverse social media. Zo zijn er foodvloggers, beautyvloggers en sportvloggers. Er wordt dus nogal wat gefilmd tegenwoordig. Een goede camera is daarbij essentieel. De Panasonic gh5s is speciaal geschikt voor vloggen vanwege het kantelbare touchscreen. Zo kun je zelf zien hoe je online komt. De Panasonic gh5s is, na even oefenen, gemakkelijk in gebruik en kan zelfs de meest extreme omstandigheden aan. Zo krijgt je vlog dankzij de goede beeldkwaliteit van de Panasonic gh5s steeds meer volgers. En dát is wat iedere vlogger wil!

Vloggen onder extreme omstandigheden met de Panasonic gh5s

Eigenlijk tel je als vlogger al niet meer mee als je alleen thuis wat filmpjes maakt. Het moet steeds extremer, steeds beter. Met de Panasonic gh5s kun je je eigen grenzen opzoeken. Deze camera is namelijk geschikt voor de meest extreme omstandigheden. Denk dan aan stof (als op het strand of in de woestijn), waterdruppels en temperaturen tot -10. Voor deze camera is dat geen probleem dankzij het volledig gegoten frame van magnesiumlegering.

Filmen met de Panasonic gh5s als het bijna donker is

Wanneer je spontaan in de avond of de vroege ochtend wilt filmen, loop je bij veel camera’s tegen problemen aan. Zij hebben meer licht nodig om de beelden herkenbaar te krijgen. Dit probleem heb je niet met de Panasonic gh5s. Deze camera heeft geen extra lichtbron nodig om de beelden natuurgetrouw weer te geven. Dat is natuurlijk goed nieuws, want als je eerst lichten moet plaatsen en alles moet uitlichten, is een spontaan filmpje lang niet meer zo spontaan.

Bestel de Panasonic gh5s voor 23.59 uur

Wanneer je de Panasonic gh5s voor 23.59 uur bestelt, heb je ‘m nog de volgende dag in huis! Je kunt dan al snel beginnen met het maken van echt goede films. Over de verzendkosten hoef je je geen zorgen te maken, die worden niet gerekend. Ben je uit op nog meer voordeel? Kijk dan eens bij de diverse voordeelsets. Zo krijg je flinke kortingen op accessoires. Denk dan aan een speciale tas voor je camera of een stevig statief. Deze kortingen kunnen oplopen tot wel 15%. Dat is toch flink de moeite.